Garage Swinnen in Sint-Huibrechts-Lille (Neerpelt): de beste zorgen voor uw wagen.

Dé auto voor elk budget

Bent u op zoek naar een wagen die precies binnen uw budget past? Breng dan snel een bezoekje aan Garage Swinnen, uw betrouwbare garagist in Sint-Huibrechts-Lille (Limburg).

 

Wij bieden u een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehandse wagens van de beste merken aan. Zoekt u iets specifiek of laat u zich liever adviseren? Onze medewerkers staan voor u klaar. Als u een nieuwe wagen koopt, bieden we de beste prijs voor uw oude auto.

Herstellingen van hoge kwaliteit

Hebt u een ongeval gehad of staat u in panne? Dan staat het team van Garage Swinnen voor u klaar. Wij herstellen auto’s van alle merken én zorgen voor een snelle depannage met onze takeldienst. Ook voor kwaliteitsvolle carrosserieherstellingen kunt u bij ons terecht.

 

U komt niet voor verrassingen te staan: we bespreken op voorhand goed de schade en de kosten met u. Zo geniet u van een zorgeloze service door uw professionele garagist.

Voordelig tanken

Om u écht een complete aanpak te kunnen bieden voor uw auto, kunt u niet alleen op ons rekenen voor:

 

verkoop takeldienst herstellingen carrosserieherstellingen
verkoop van nieuwe en tweedehandse wagens takeldienst herstellingen carrosserieherstellingen

 

 

U kunt ook langskomen bij Garage Swinnen om te tanken tegen de beste prijzen in ons benzinestation. Diesel of benzine? We hebben het voor u!

Kom vandaag nog langs bij Garage Swinnen in Neerpelt!

 

 

011641915
011661740
 
 Bereken route